Om oss

Engagemang, Kompetens, Förtroende och Trygghet

Sedan företaget startade för 20 år sedan har vi erbjudit och levererat kvalificerade tjänster inom projektstyrning till etablerade kunder inom kraft/energi, infrastruktur/tåg och industribranscher. Företaget är sprunget ur kärnkraftsbranschen, vilket har präglat vårt sätt att arbeta med stort fokus på kvalitet och säkerhet i alla led - från rekrytering och utveckling av vår personal till slutfört uppdrag och nöjd kund.

Idag utgår de flesta av våra konsulter från Mälardalen och vårt huvudkontor i Västerås. Vår erfarenhet och kompetens spänner över flera branscher och roller, främst projektledning, projektplanering, inköp och ekonomistyrning. Vi är prestigelösa och lätta att samarbeta med och det beror mycket på vår personal och deras ambitiösa, positiva och kreativa inställning.

Tre kollegor som sitter framför en uppställning datorskärmar

Genom användning av Planning & Logistic AB:s erfarna konsulter i kombination med våra verktyg, metoder och kunskap kan ett framgångsrikt resultat garanteras.

Vår affärsidé är att erbjuda marknaden kvalificerade tjänster inom projektledning, process- och projektstyrning

Vi ska vara det naturliga valet av samarbetspartner och den mest attraktiva arbetsgivaren för projektproffs

Våra kunder

ABB Areva Bombardier Digiplex Emtunga Forsmarks Kraftgrupp Fresenius IHM Business School Mälar Energi Mycronic OKG OX2 Pharmadule Purac SL Stadler Trafikverket VR Track Westinghouse